Om Fremgalleriet.dkFremgalleriet.dk er et billedarkiv fra Frem kampe de seneste par år, hovedparten af billederne er taget af undertegnede, men specielt billederne i arkivet omhandlende BK Frem Support er taget af Rasmus Jørly, og Marianne Rye Rasmussen.

Billederne er underlagt alm. ophavsret, og må ikke gengives uden særlig tilladelse fra undertegnede. BK Frem Support, Loyalty, Loalty.dk, BK Frem incl. medlemsbladet. samt Valbybladet har alle tilladelse til at benytte billederne mod kildeangivelse.

Teknisk info:
Billederne for en kamp vælges i menuen til venstre i arkivet. Pilene i toppen lige over billedet bruges til at bladre, pilen der peger nedad bruges til download. Ved at holde markøren over et billede vises et symbol med fire pile, ved tryk på dette startes slideshow i fuld skærm.

Billederne er for de flestes vedkommende lagt i arkivet i 1100*xxx pixel, billederne vises i en passende komprimering på skærmen i galleriet. Bemærk at det tager nogle få sekunder at få vist billedet, så ha' lidt tålmodighed hvis billedet ikke vises skarpt med det samme.

21 juni 2012 Claus M. Hansen